VIP - La doar 3€ Rezervare Slot, Tag *VIP* în tabela de scor și chat, Apasă AICI pentru mai multe detalii
Donează și susține serverul Orice sumă va contribui la factura lunară a serverului și forumului. Apasă aici pentru a face o donație
Babușcă 43 Postat Decembrie 28, 2018 Aștept orice sugestie de plugin, hartă, setare 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
JohnnyB69 18 Postat Decembrie 29, 2018 (editat) plugin pentru jucatori, sa vezi tara ...slot pentru VIP, sa ii atragi la pret....plugin pentru admini, sa vada tinta unuia in spectate+ceilalti jucatori prin wall... Editat Decembrie 29, 2018 de JohnnyB69 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Babușcă 43 Postat Decembrie 30, 2018 Pluginul pentru /jucatori (va fi adăugat zilele acestea, am uitat cum se numește, îl caut de 3-4 zile)... - Îl aveam deja scris pe notițele mele VIP va fi valabil la fel următoarele zile (va avea slot, culoare la text, tag aferent și maxim 1-2 beneficii care nu vor dezechilibra jocul) - Îl aveam deja scris pe notițele mele Să vezi prin 'pereți', ESP mai exact va fi la fel introdus zilele acestea - Îl aveam deja scris pe notițele mele Dar mersi pentru sugestii, mai aștept 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Gizmo 2 Postat Decembrie 30, 2018 30 de runde ca in modul competitiv. Un plugin care sa ii blocheze pe cei care au deja vacban pe cont indiferent de joc, o data ce a bagat necredincioase pe alt joc nu va avea jena sa bage si pe go. 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Babușcă 43 Postat Decembrie 30, 2018 30 de runde voi face un sondaj pe grupul de Facebook, forum și Steam și vom decide împreună daca 26 cum sunt in prezent sau 30. Cel cu VAC este o idee bună, l-am mai avut în trecut instalat, poate revenim la el. Mulțumim de sugestii și mai așteptăm 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
JohnnyB69 18 Postat Ianuarie 3 plus un plugin pentru ban direct la jucatorii rusi si turci..... 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Babușcă 43 Postat Ianuarie 3 Urmează in seara asta să bag filtru pentru străini, decât câteva țări să aibă acces pe server 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
JohnnyB69 18 Postat Ianuarie 7 slot la VIP....in seara asta nu reuseam sa ma conectez ca era plin....si sunt interesat de slot.... 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Babușcă 43 Postat Ianuarie 8 Am adăugat VIP, citește noul topic de pe forum 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
JohnnyB69 18 Postat Ianuarie 14 mai multe harti de awp 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
JohnnyB69 18 Postat Ianuarie 19 se tot restarteaza serverul....cum dam de tine Babusca in astfel de cazuri? 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Babușcă 43 Postat Ianuarie 19 Am scris in chat problema 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri