Sari la conținut

hitman

Membri
 • Număr conținut

  5
 • Donations

  0.00 USD 
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. hitman

  Reclamatie iMan

  Salut! Este ok. Va rog sa ignorati cererea de unban si aceasta reclamatie. Mi-am facut o parerea si despre acest server. O zi buna!
 2. hitman

  Reclamatie iMan

  Salut! Problema mea este ban-ul, nu orele de pe cont. In continuare as dori ca altcineva in afara de iMan sa vada acel demo. Daca o a doua parere atesta ca aveam wall, nu va mai deranjez. As fi putut la fel de bine sa renunt la server, dar din pacate sunt tipul de om caruia nu ii place sa fie nedreptatit. Multumesc pentru implicare.
 3. hitman

  Reclamatie iMan

  Numele tau: Hitman Numele adminului reclamat: iMan Ora, data, harta pe care se juca: 23:25, 12.01.2018, dust2 SteamID reclamant: nu stiu ca am luat ban Motivul reclamatiei: ban nejustificat, dovada neprezentata Dovezile aduse in cadrul reclamatiei: am luat ban Alte precizari: Am pus cerere de unban la care mi s-a raspuns destul de raspicat, dar fara o dovada clara, ci doar niste vorbe ale respectivului reclamat. Am trimis mesaj privat atat lui iMan cat si lui Babusca in legatura cu aceasta problema si niciunul nu a raspuns. Am cerut acel demo in care eu am jucat cu wall (presupunere a lui iMan) si nu mi-a fost prezentat. Am facut a doua cerere de unban, pentru ca primul topic a fost inchis instant, fara a cere parerea si altor admini (cum fac altii), topic care a fost sters. Acum vin cu o reclamatie pentru ban nejustificat, lipsa de dovada si incompetenta unui admin. Bineinteles ca ma astept ca si acest topic sa fie sters la fel ca si cerere de unban, dar macar asa si altii vor vedea cum va tratati jucatorii. LE : "Respecta si vei fi respectat!" este sloganul vostru. Felicitari !
 4. hitman

  Unban Hitman

  Numele tau: Hitman SteamID numeric: STEAM_1:1:24320504 Ora, data, harta : 23:25, 12.01.2018, dust2 Motivul ban-ului: clutch 1 vs 5 cred Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit: Numele adminului care te-a banat: Nu stiu Alte precizari: Nu
×