Sari la conținut

Babușcă

Administrator
 • Număr conținut

  39
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  15

Orice postat de Babușcă

 1. Fiecare cerere se va face postând în acest topic! Model: Nickname: Profil Steam: Data: Adminul care te-a banat: Motiv: Dovada: dacă există INFO Modelul trebuie respectat altfel cererea va fi respinsă din start! Dacă există un demo înregistrat îl puteți urca pe zippyshare.com și posta în cerere.
 2. Salutare, momentan am plătit serverul 24 sloturi la Toolz pentru o lună și webhostul (Care a fost mutat la Toolz și costul a crescut la 22.50 lei pe lună însă este o calitate net superioară) plătit tot pe o lună.
 3. 5 beneficii pentru 3€ - Sumele strânse din achizițiile de VIP vor contribui la achitarea facturilor serverului. Beneficii VIP: Rezervare Slot, Tag *VIP* în tabela de scor și chat (el fiind colorat), Text colorat în chat, Imunitate AFK și protecție împotriva funcției Votekick, Acces chat admini. Preț: 3 EURO (€) - 1 lună. Pachet promoțional 3 luni (8 EURO), pentru alte oferte mai mari de 3 luni se vor discuta în privat. Beneficiile sunt automate și nu este necesare activarea din partea voastră. Cum se folosește Slotul: Scrie în consolă connect 89.46.123.102:27015 Plată PayPal: Se vor trimite la adresa razvann.johnn@gmail.com Pentru orice întrebare, nelămurire aveți adresa mea de Steam: https://steamcommunity.com/id/babusca/ Pentru dovada plății folosiți acest topic postând dovada că ați plătit și mai departe vă voi activa eu VIP-ul.
 4. Salut, lasă-mi SteamId numeric ca să îți adaug de pe telefon VIP-ul, mulțumim și pentru donație
 5. În acest topic aveţi modelul după care puteţi face cererile pentru funcţia de Admin ajutător. Toate cererile se fac urmând modelul de mai jos postând în acest topic. Model de cerere: Nume: Vârstă: Link Steam: Ore jucate + link GameTracker spre profilul tau: Eşti dispus să petreci minim 1 oră în joc în fiecare ~zi?: Ai citit regulamentul serverului?: Alte precizări:
 6. Am prelungit VIP-ul, mulțumim pentru donație
 7. Încă 15 zile până următoarea factură va fi generată de firmă (79 lei - 17 euro)
 8. Dacă nu există o dovadă (demo-audio) nu pot face nimic împotriva cuiva.
 9. Salut, când un admin iti cere să-ți setezi orele jocurilor publice sunt pentru binele serverului Setezi pe public, te verifică si pe urmă îți vezi de joc liniștit. Ți-am scos banul, data viitoare cooperează
 10. Este un server privat cu reguli impuse de noi, nu de voi sau Valve. Nu este problema voastră dacă pierdem sau nu jucători. Este un joc apărut de 7 ani și voi veniți cu conturi cu 100 ore și zei. Ori jucați cu conturile principale ori jucați pe celelalte servere pline de copii și prost optimizate.
 11. Banul rămâne, jucați cu conturile principale altfel vă veți trezi cu ban, curând va fi implementat sistemul vechi care îți va cere minim 500 ore jucate pe CSGO. VAC nu face față și conturi care de abia au făcut level 21 tot apar pe server
 12. Joacă de pe contul principal și poate nu mai ai probleme
 13. Da, altfel nu justifici "skill-ul" în concordanță cu numărul orelor avute pe cele 2 conturi, altfel banul rămâne.
 14. Deci doar 500 ore în total? Joci CS:GO de câteva luni sau?
 15. Banurile fără o dovadă concretă au fost scoase. PS: Un regulament intern despre ban și alte comenzi va fi afișat în această seară pe forum.
 16. Cred că știți despre ce este vorba în acest subiect
 17. Babușcă

  Sugestii server

  Aștept orice sugestie de plugin, hartă, setare ?
 18. Babușcă

  Sugestii server

  Am scris in chat problema
 19. Aștept orice propunere, sugestie pentru forum... în principiu ce topicuri să fie create
 20. Sneaky: Am uitat să pun mesajul despre banul tău, nu am apăsat pe "Trimite" xD Banul a fost scos de atunci, dar cred că ai observat și tu :P
 21. Cu ajutorul lui Haya și Johnny am prelungit pe un an de zile domeniul Bețivii.ro - Mulțumim!
 22. O să mă uit peste ban când ajung mai târziu acasă
×