Sari la conținut
Știri comunitare
 • plain text ticker
 • This is a custom ticker

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. unban zoke

  Player ✪ zoke.1G ❤D❤ Steam ID STEAM_1:1:62209207 Steam Community 76561198084684143 Invoked on 09-10-17 09:48 Banlength Permanent Expires on Not applicable. Reason Inappropriate Language Banned by Admin iMan
 3. Reveniri și Desparțiri

  Salut toti carnatii haha , am revenit si eu , e cea mai faina comunitate <3 P.S : am fost cam obraznic da promit sa fiu cuminte daca ma primiti din nou pe forum/server la voi :D
 4. Topic Manele (oficial)

  PT ZRO :))
 5. Ieri
 6. POZE HAIOASE DE PE SERVER

  Suparat sunt doamne iarasi suparat....
 7. Ultima săptămână
 8. JOCURI FREE !!!

  JOC FREE !!! Hitman Paris Episode http://store.steampowered.com/app/236870/HITMAN/
 9. Unban chronoStrix

  Nu erau coincidente, daca stateai macar 1 minut pe mine spectator iti dadeai seama ca nu joc cs de 2 luni. Daca o sa mai am ocazia sa mai joc, probabil o sa vezi. Mi se pare stupida toata situatia asta, si instinctul tau de a da ban aiurea, doar asa, ca ti se pare ca are cineva cod :))
 10. POZE HAIOASE DE PE SERVER

  imi place noul dust2
 11. Unban chronoStrix

  cei doi care unu era connector pe cutie si tu ai iesit prefire din palat si celalat in site tot prefire? + cel de la ninja. prea multe "coincidente" Eu sunt inca de parere ca banul sa ramana.
 12. Unban chronoStrix

  Asta e scuza ta? Serios? Nu trebuie sa fi vreun geniu, sau pro la cs ca sa stii unghiurile pe mirage. Sa nu mai vorbesc de faptul ca singurul pe care l-am ghicit cu adevarat era ala din ninja. Ceilalti 2 au facut peek.
 13. Unban chronoStrix

  nici nu trebuia sa stau sa ma uit pe tine ca erai prea evident. Ai facut prefire pe fiecare jucator 3 runde la rand. Sunt 2 posibilitati ori Wall ori Monitor dar oricum era prea evident ca tu stiai unde se ascunde fiecare jucator.
 14. Unban chronoStrix

  Nick: chronoStrixNick-ul adminului : iManSteam ID (numeric): STEAM_0:1:79541542 Mda, n-ai avut un motiv valid sa-mi dai ban, n-am jucat cu cod, nici macar nu ai stat spec pe mine sa te convingi intr-adevar. Am incercat sa-ti dau add pe steam dar nu mi-ai raspuns. In fine, mi-ar placea sa mai joc la voi pe server. Putin suparator comportamentul asta, totusi.
 15. Datorită nerespectării regulamentului de a intra o dată la 2 zile pe forum, 60% din cei cu VIP au fost înlăturați! Vor urma și alții care au fost luați în vizor. Mersi că vă bateți joc de ce vi se oferă
 16. Playlist Babușque

  tot Andra ramane la valoare :D
 17. POZE HAIOASE DE PE SERVER

  O iubire ca-n povesti
 18. pfoaaa daa <3333
 19. JOCURI FREE !!!

  Assassin’s Creed IV Black Flag [Uplay]https://freetrial.ubisoft.com/promotions/assassins-creed-black-flag/16/
 20. Pe asta il mai stie lumea ?
 1. Încarcă mai multă activitate

Linkuri utile

Linkuri ce pot facilita găsirea informaţiilor.

Bețivii pe internet

Legături către profilurile noastre pe reţelele sociale.

Conectare server

Conectare directă pe serverul de CS:GO